Oprustning i ingeniørafdelingen

Ejendoms- og arealudviklingschef hos Aalborg Havn Logistik A/S, Jørgen Frandsen, går på pension efter mere end 40 års tro tjeneste. I den forbindelse tilpasses organisationen i Aalborg Havn Logistik Management A/S ved at samle hele ingeniørområdet i én afdeling.

Mette Schmidt er per 1.5.2019 indtrådt som chef for den samlede ingeniørafdeling med titlen Teknik- og Miljøudviklingschef. Mette Schmidt er selv civilingeniør i virksomhedssystemer og har været ansat hos Aalborg Havn Logistik A/S siden 2009.

Samtidig oprettes en ny specialistfunktion inden for området ejendomsadministration og udvikling, og til den nye stilling har vi indgået aftale med Henrik Lybæk per medio juni. Henrik Lybæk (f. 1959) er HD i regnskabsvæsen og har tidligere været ansat i Nykredit i 23 år – senest som vice regionsdirektør i Nordjylland og Midtjylland. Han er derudover født og opvokset i Aalborg.

Henrik Lybæk overtager Jørgen Frandsens opgaver og skal derudover udvikle havnens markedsposition i det professionelle investormarked med henblik på realisering af Aalborg Havn Logistik A/S’s nye koncept, SipAAL. SipAAL er forkortelsen for Sustainable Industrial Park, AALBORG, som er en erhvervspark og en fælles udviklingsplatform for virksomheder i Aalborg Øst.

Vi glæder os til at byde Henrik Lybæk velkommen på havnen og til at se Mette Schmidt fortsætte afdelingens udvikling. Begge stillinger har reference til direktionen.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

  • Presseservice: Maja Thordahl Schou, Head of Communications, Port of Aalborg A/S, tlf. 22 61 83 08 og mts@portofaalborg.com