Tørbulk

Aalborg havn er en af Danmarks travleste bulkhavne. Når det kommer til distribution og godsindsamling til afskibning af tørbulk – om det er med skib, jernbane eller lastbil – så får I her den ideelle placering. Derudover har I med vores topmoderne multiterminal også mulighed for både kort- og langtidslager på de kajnære arealer.

Vi sikrer jer en effektiv godshåndtering

Vores topmoderne anlæg, faciliteter og udstyr sikrer jer en effektiv håndtering af alle typer gods både med skib, jernbane eller lastbil. Ved vores multiterminal kan I blandt andet benytte jer af vores lagerfaciliteter eller blot bruge vores terminal som distributionshub til andre havne.

Fleksible lagerfaciliteter

Med vores mange muligheder for lagerkapacitet og oplagring i centrum af Nordddanmark får I de optimale forhold for nemme og fleksible løsninger. Her er det nemlig muligt både at oplagre jeres tørbulk i kortere og længere perioder, alt efter hvad der passer bedst ind i jeres logistik. 

Kontakt os og hør mere

Michael Rosenkilde Lind

Chief Commercial Officer

Vi udvider vores kaj

Lige nu er vi i gang med en markant udvidelse af Nordjysk Transport Center på Østhavnen. Med denne udvidelse følger også endnu flere kajmeter, som fremtidssikrer vores kunder og samarbejdspartneres mulighed for effektiv godshåndtering, herunder håndteringen af tørbulk. Hør mere om udvidelsen i videoen her.

Kajnære bulk-pakhuse

Som en del af udvidelsen vil der i de kommende år blive bygget endnu flere kajnære bulk-pakhuse, så vi sikrer, at vi kan opfylde vores nuværende og fremtidige kunders ønsker og behov.

Kontakt os og hør mere

Michael Rosenkilde Lind

Chief Commercial Officer

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.