Projektgods

Projektgods er hverdag hos Port of Aalborg. Flere af vores etablerede kunder har en styrkeposition inden for offshore vind med produktion af dele til vindmøller, offshore fundamenter og transformatorstationer. Står jeres virksomhed og mangler løsninger til transport af jeres projektgods? Så står vi klar til at håndtere og skræddersy den rigtige løsning for jer!

Få hjælp fra start til slut

Port of Aalborg er en af Danmarks mest erfarne havne, når det kommer til transportløsninger og håndtering af tunge og komplekse projektlaster og specialgods. Med forstærkede kajanlæg på multigodsterminalen og en heavy duty maskinpark, har vi de optimale rammer og udstyret til håndtering af tunge og pladskrævende materialer samt konstruktioner. Multiterminalens strongpoints er tilladt til et tryk på op til 44 ton/m².

Førsteklasses faciliteter

Vi har store projektarealer med lejere som Siemens Gamesa Renewable Energy og CS WIND Offshore, tæt på kajen, jernbanenettet og motorvejen. Med andre ord vi har faciliteterne, erfaringen og kan være med hele vejen fra modtagelse og opbevaring af de pladskrævende materialer til afsendelse af de færdige konstruktioner via land, vand eller bane.

Kontakt os og hør mere

Michael Rosenkilde Lind

Chief Commercial Officer

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.