Job & karriere

Hos Port of Aalborg kan vi både styre kraner, bygge og udleje bygninger, rådgive om bæredygtighed og logistikløsninger og meget mere. Så hos os kan du både møde medarbejdere iklædt sikkerhedssko og det gule arbejdstøj og medarbejdere iklædt skjorte og bukser. 

Denne boks må ikke fjernes, da den sørger for at første fane er lukket

Vi søger løbende nye kollegaer, og du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning med relevante bilag til HR@portofaalborg.com.

Uopfordret ansøgning

Vi søger løbende nye kollegaer, og du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning med relevante bilag. 

Kontakt os og hør mere

Mette Dam Frederiksen

HR Partner

Bliv en del af topambitiøs virksomhed

Som medarbejder hos Port of Aalborg bliver du en del af vores fælles vision om at bidrage til samfundsvækst og det gode liv i Aalborg. Vores mission er at skabe nye jobs, og vi arbejder derfor målrettet på at skabe de bedste rammer for virksomhederne i vores erhvervsområde. Vi har derfor også behov for mange forskellige kompetencer – fra nyuddannede talenter til rutinerede specialister. Lyder vores ambitioner som noget, du godt kunne tænke dig at være en del af? Så tjek vores ledige stillinger eller send os en uopfordret ansøgning.

En bred vifte af fagligheder

Hos Port of Aalborg er vi knap 100 medarbejdere, der fagligt spænder bredt inden for ingeniører, havneassistenter, økonomiuddannede, PhD’er, skibsførere, kommunikatører, tekniske specialister, projektledere, kranførere og havnearbejdere. Alle er velkvalificerede til at varetage de mange forskelligartede opgaver, som vi udfører – og som vores kunder og samarbejdspartnere forventer af os.

Faglig og personlig udvikling

Vi tror på, at faglig og personlig udvikling er nøglen til at fastholde og motivere vores medarbejdere og ikke mindst styrke vores forretning. Vi fokuserer derfor på videreuddannelse og opkvalificering af medarbejderne.

Interesseret i et trainee- eller elevforløb?

Vi vil hele tiden gerne blive klogere og få indsigt i den nyeste viden, og vi ser det derfor som en stor mulighed at tage nyuddannede talenter ind. Hvert år tager vi nye trainees/elever ind i et toårigt forløb. Efter det toårige forløb kan der også være mulighed for en fortsat ansættelse i vores talentforløb. Så hold øje med vores ledige stillinger eller send os en uopfordret ansøgning. 

Elever fra forskellige uddannelser

Hos Port of Aalborg tager vi elever ind fra flere forskellige uddannelser. Det kan både være elever fra HHX, Techcollege, UCN og lignende. Så tænker du, at du har en interessant baggrund, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en snak om dine muligheder.

Start din karriere hos os

Hvert år tager vi nye praktikanter ind. Vi mener nemlig, at det er vores pligt at hjælpe unge talenter i gang med karrieren, samtidig med at vi sikrer os, at vi hele tiden er opdateret på den nyeste viden og innovation. Så hold øje med vores ledige stillinger eller send os en uopfordret ansøgning.

Få et stort ansvar som praktikant

I et praktikforløb hos Port of Aalborg har du mulighed for at få et stort ansvar samt indgå i et tæt samarbejde med de relevante medarbejdere.

Vi har tidligere haft praktikanter inden for blandt andet CSR, kommunikation, salg og marketing, bygningskonstruktion, HR m.m. Hør i videoen, hvordan en af vores tidligere HR-praktikanter beskriver sit praktikforløb hos Port of Aalborg.

Projektsamarbejder

Vi sætter en ære i at samarbejde med uddannelsesinstitutionerne ved blandt andet at være casevirksomhed i diverse læringsforløb og projektsamarbejder. Således bidrager vi til, at de studerende lærer at koble teori til praksis, samtidig med at vi som virksomhed bliver klogere og ikke mindst udfordret på vores “plejer”. 

Er I som projektgruppe eller uddannelsesinstitution interesserede i et samarbejde, er I velkomne til at kontakte os.

Market Analyst & Marketing Manager

Business Controller & Financial Trainee

Technology Consultant

HR-juniorkonsulent

Reset password

Enter your email address and we will send you a link to change your password.