Marius Pedersen A/S samler alle aktiviteter i Østhavnen i Aalborg

Marius Pedersen A/S og Port of Aalborg indgår købsaftale om et 75.000 kvm. stort areal, hvor virksomheden vil samle alle sine aktiviteter.

Den landsdækkende virksomhed, Marius Pedersen A/S, har købt et areal på 75.000 kvm. i Port of Aalborgs erhvervsområde ved Østhavnen. Aftalen er på plads, og med det nye areal styrkes et i forvejen gedigent samarbejde.

– Vores virksomhed er allerede godt forankret i havnen og eksporterer bl.a. papir til genanvendelse via havnens jernbanenetværk til andre lande i Europa. Nu udbygger vi det gode og langvarige samarbejde med Port of Aalborg med købet af 75.000 kvm. i erhvervsområdet, siger Thomas Juulsgaard Sørensen, Regionschef i Aalborg, Marius Pedersen A/S.

Bæredygtighed er en hjørnesten

Port of Aalborg har stor interesse i at tiltrække virksomheder, der ligesom Marius Pedersen A/S arbejder med genanvendelse og den grønne omstilling.

– At få en grøn klyngevirksomhed inden for genanvendelse som Marius Pedersen etableret på havnen med et større areal, taler lige ind i Port of Aalborgs vision om at tiltrække virksomheder, som har gennemgribende fokus på den grønne omstilling. Med købet af det nye areal bliver Marius Pedersen i endnu højere grad en del af erhvervsparken hos Port of Aalborg, og det gensidige samarbejde og partnerskab er vi meget glade for, siger Jeppe Faber, Senior Commercial Manager, Real Estate, Port of Aalborg.

Mere plads skaber flere muligheder

Med anskaffelsen af det nye areal, er Marius Pedersen ikke længere udfordret på, om der er plads til at tage imod større opgaver, både indenfor sortering og behandling af affald til genbrug og genanvendelse, og opgaver indenfor spildevand og TV-inspektioner i Marius Pedersens division FKSSlamson.

– Vi er vokset ud af vores arealer, men har været rigtig glade for at være i Østhavnen, så det var et ideelt match, da Port of Aalborg tilbød os et areal på 75.000 kvm på havnen, siger Thomas Juulsgaard Sørensen, Regionschef i Aalborg, Marius Pedersen A/S.

Frem for at drive virksomheden fra tre matrikler, kan Marius Pedersen se frem til at samle kræfterne under ét tag, hvor mulighederne for at supportere hinanden bliver bedre. Som en stor sidegevinst forudser regionschefen en endnu bedre synergi internt i virksomheden.

– Nu kan vi samle alle vores aktiviteter, så vi kan udvikle og håndtere flere opgaver, end vi har kunnet hidtil. Og med købet af det store areal, fremtidssikrer vi virksomheden og bevarer samtidig tilknytningen til Aalborg Øst, afslutter Thomas Juulsgaard Sørensen.

Etableringen af det nye areal forventes færdig inden for de næste par år.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

  • Thomas Juulsgaard Sørensen, Regionschef, Aalborg, Marius Pedersen A/S, tlf. 28 35 38 36 og tjs@mariuspedersen.dk
  • Jeppe Faber, Senior Commercial Manager, Real Estate, Port of Aalborg A/S, tlf. 29 20 72 03 og jfa@portofaalborg.com
  • Presseservice: Maja Thordahl Schou, Head of Communications, Port of Aalborg A/S, tlf. 22 61 83 08 og mts@portofaalborg.com