Jernbanen sikrer dig en fleksibel og grøn transportløsning

Jernbanen er fremtidens grønne transportform, og der bliver i højere og højere grad efterspurgt fragt af gods via jernbane som et alternativ til blandt andet landevej. Med anløb fem dage om ugen har dig og din virksomhed via Port of Aalborg en direkte opkobling til det europæiske jernbanenet – og via flere terminaler tilbyder vi dig stor fleksibilitet og mulighed for at håndtere gods til og fra jernbanen døgnet rundt, 365 dage om året.

Stor fleksibilitet i håndtering af gods
Jernbanen er til alt! I dag betjener jernbanen alle former for gods - lige fra pizzabakker til sten og stål. På vores terminaler er det muligt at håndtere gods med kran, reachstacker, truck eller transportbånd. Så jernbanen kan med stor sandsynlighed også være en transportform for dig og din virksomhed.

Har du brug for lagerplads?
Du har også mulighed for at leje forskellige lagerfaciliteter og arealer, som er tæt tilknyttet jernbanefaciliteterne. Dette for at sikre den mest effektive godshåndtering med stor fokus på omkostninger i forbindelse med håndtering. 

Skal din transport være mere klimavenlig?
Jernbanen kan med en mere klimavenlig profil tage mere og mere gods fra landevejen. Jernbanen er således i tråd med EU's ambitioner om at være med til at flytte gods fra vej til bane samt er med til at øge fremkommeligheden i Danmark. Vi hjælper kunder med at beregne deres grønne profil og derudfra rådgiver om mulige transportløsninger. Er du nysgerrig på din grønne profil, kan du tage kontakt til vores Commercial Manager, Rasmus Munk Kolind.

Scoll ned for mere information om vores terminaler og tilbud.

Port of Aalborg forbinder Skandinavien med resten af Europa

Klik på kortet for at se mere

Optimal lokation og god infrastruktur

Klik på kortet for at se nærmere på vores placering

I 2017 startede vi et samarbejde med Port of Aalborg, hvor vi fik let adgang til det europæiske skinnenetværk i Aalborg. I dag benytter vi fortsat jernbanen, og vi er meget tilfredse med samarbejdet. Marius Pedersen er en virksomhed, som har stor fokus på CO2 og grønne regnskaber, og muligheden for at bruge jernbanetransport sparer miljøet for en del CO2.

MORTEN PETERSEN, REGIONSCHEF, MARIUS PEDERSEN

Jernbanen hjælper med at nå miljømålene for 2030

For DB Cargo har det europæiske jernbanenetværk stor betydning for deres logistik. Bevægelsen ”from road to rail” bidrager positivt til at opnå CO2 mål for DB Cargo.

Se mere i denne video.

Kontakt os og hør mere

Er du interesseret i fragtløsninger og priser?

DB Cargo Scandinavia servicerer importerende og eksporterende virksomheder i Nordjylland via deres europæiske hub hos Port of Aalborg. Det gør de ved hjælp af deres enkeltvogn setup med fem ugentlige anløb via Taulov og Maschen, hvor du kan booke transportløsninger helt ned til det, der svarer til en lastbil. For at høre mere om disse løsninger og priser med DB Cargo Scandinavia, kan du kontakte Thomas Vestergaard, Head of International Sales Denmark, på +45 42 14 23 35 / thomas.vestergaard@deutschebahn.com.

Kontakt DB Cargo

DB Cargo Scandinavia's køretider på Aalborg havn

DB Cargo Scandinavia er fast på Aalborg havn 5 dage om ugen, hvor de rangerer fra hovedsporet i jyllandskorridoren til Østhavnen på følgende tider.

Mandag 17.30-21.30
Tirsdag 17.30-21.30
Onsdag 17.30-21.30
Torsdag 17.30-21.30
Søndag 15.20-19.30

Gå til DB Cargo

Se iøvrigt også ...

Leje af arealer

Leje eller etablering af bygninger

Vores faciliteter og materiel