Jernbane

Port of Aalborg ser godstransport på jernbanen som en af fremtidens stærkeste transportformer på grund af den mere bæredygtige profil end traditionelle transportformer som eksempelvis landevejstransport. Derfor investerer og udvider vi løbende vores faciliteter for at være på forkant med udviklingen og kunne tilbyde vores kunder de bedste, fremtidssikrede logistikløsninger. Vi er direkte opkoblet på det europæiske jernbanenet, og med tre ugentlige afgange og ankomster via Aalborg havn tilbyder vi en både grøn og fleksibel transportløsning. 

Port of Aalborg har to godsbaneterminaler på Aalborg Havn Øst, hvor det er muligt at arbejde fra begge sider på togstammer på mere end 350 meter i længden. Der er 16 km. stamspor fra Aalborg hovedbanegård til Aalborg havn, og umiddelbart før Aalborg havn er der to omløb på henholdsvis 402 og 546 meter til rangering.

Derudover har vi faciliteter og udstyr til at hjælpe med både lastning og losning af alle typer gods samt kombinerede logistikløsninger til den videre distribution. Der er endvidere forskellige lagermuligheder på de forskellige terminaler.