Port of Aalborgs-profil tildeles plads på fornem liste

Hvert år udnævner StockExpo og Tank Storage Magazine de 40 mest talentfulde personer under 40 år i den internationale bulk-industri. I år er vores egen Commercial Manager, Michael Rosenkilde Lind, blandt de særligt udvalgte, og det skyldes blandt andet hans involvering i fremtidssikringen af olieterminalen ved Nordjyllandsværket.

Port of Aalborgs Commercial Manager med ansvar for blandt andet olie og tanklagring, Michael Rosenkilde Lind, er netop blevet præsenteret som en del af dette års The Tank Storage Forty Under 40-liste. Den anerkendte liste sætter hvert år spotlight på de 40 største talenter under 40 år inden for den flydende bulk-industri.

Det er StockExpo 2022 og Tank Storage Magazine, der står bag listen, og i år er Michael Rosenkilde Lind altså en del af det fine selskab:

– Jeg er først og fremmest super glad for udmærkelsen. Det er en stor personlig og faglig anerkendelse og samtidigt et fantastisk kompliment til hele Port of Aalborg og vores arbejde. Det vidner om, at vi har gang i rigtig mange gode projekter, der også vækker international opmærksomhed, lyder det fra Michael Rosenkilde Lind.

Med til udnævnelsen følger en invitation til StockExpo i Rotterdam, der er verdens største industrikonference indenfor flydende bulk. Grundet coronapandemien afholdes konferencen først i 2022, men allerede nu ser Michael Rosenkilde Lind frem til at deltage i begivenheden, der samler ledende virksomheder og fagfolk fra mere end 80 lande:

– Stock Expo er på alle måder et hotspot for stakeholders indenfor bulk, tanklager og oliehandel. Det er en fantastisk mulighed for at udbygge vores relationer med brancheledende personer og organisationer, mens vi samtidig får mulighed for at kippe med Port of Aalborg-flaget, siger Michael Rosenkilde Lind.

Fremtidssikring af olieterminal vækker anerkendelse

Det er blandt andet Michael Rosenkilde Linds arbejde med olieterminalen ved Nordjyllandsværket, som ligger til grund for udmærkelsen.

Da Port of Aalborg opkøbte terminalen i 2015, havde områdets fire 55.000 kubikmeter store lagertanke være inaktive i 15 år. Siden har Michael i tæt samarbejde med Port of Aalborgs tekniske afdeling været involveret i fremtidssikringen af tankene, der har gennemgået en stor renovering, som blandt andet indebærer en reduktion af elforbruget og opkobling til fjernvarmenettet.

Og det glæder Michael Rosenkilde Lind, at projektet anerkendes af den samlede branche:

– Efter et større renoveringsarbejde er tankene i dag i drift og anvendes til opbevaring af lavsvovlsholdigt skibsbrændstof, mens de i fremtiden også kan benyttes til andre typer bunkerprodukter. Samtidig har vores tekniske afdeling gennemført en ombygning af varmetilførslen og opnået en CO2-besparelse på 80-90 procent, så er vi selv meget tilfredse med projektet. Så derfor er det naturligvis også tilfredsstillende, at projektet bliver anerkendt udenfor landets grænser, afslutter han.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

  • Michael Rosenkilde Lind, Commercial Manager, Bulk, Project & Cruise, Port of Aalborg A/S, tlf. +45 99 30 15 11 og mrl@portofaalborg.com
  • Presseservice: Maja Thordahl Schou, Head of Communications, Port of Aalborg A/S, tlf. 22 61 83 08 og mts@portofaalborg.com