Port of Aalborg præsenterer fremtidens grønne erhvervspark til NET ZERO Pathways

Mød Port of Aalborg på konferencen NET ZERO Pathways 2022, hvor vi præsenterer Gate to Green: fremtidens grønne erhvervspark.

Port of Aalborg er med, når dørene åbnes til NET ZERO Pathways 2022 i Aalborg Kongres & Kultur Center d. 29. marts 2022. Ved konferencen sætter vi fokus på den grønne omstilling og præsenterer konceptet Gate to Green, der redefinerer nutidens erhvervsparker ud fra en bæredygtighedsfokuseret tilgang til at drive erhvervspark.

Til NET ZERO Pathways 2022 stilles der skarpt på, hvordan den grønne omstilling, forretning og sektorkobling kan gå hånd i hånd. Et emne, der har været øverst på Port of Aalborgs dagsorden i den seneste årrække. Som pioner inden for grøn omstilling ser vi os som en del af løsningen og imødekommer det ansvar, vi har som havn og erhvervspark, og vores erfaring med grøn omstilling skal komme små og mellemstore virksomheder til gode.

Virksomheder med grønne ambitioner, der i fremtiden placerer sig i Port of Aalborgs erhvervspark, bliver en del af konceptet Gate to Green, hvor de assisteres på rejsen mod klimaneutralitet. De bliver en del af et community med fokus på grøn transformation, for i erhvervsparken forenes bæredygtigt byggeri, datadrevet teknologi og grønne transport- og logistikløsninger.

På konferencen kan du møde os på både stand 108 og ved Speaker’s Corner kl. 11:30, hvor Port of Aalborgs bestyrelsesformand, Lasse Frimand Jensen, præsenterer Port of Aalborg grønne ambitioner.

Vi ser frem til at præsentere Gate to Green og diskutere grønne samarbejdsmuligheder med nye og eksisterende samarbejdspartnere på tværs af erhverv.

Vi ses til NET ZERO Pathways!

Ved spørgsmål kontakt venligst:

Jesper Raakjær, Group Chief Visionary Officer, Port of Aalborg A/S, +45 29 20 72 02 og jr@portofaalborg.com