Nyt på jernbanen: Direkte togforbindelse fra Italien til Aalborg med ColliCare Logistics

Port of Aalborg har indgået samarbejde med ColliCare Logistics, så der fremover er direkte daglig forbindelse fra Italien til Aalborg via jernbanen. Dette er endnu et skridt i Port of Aalborgs massive satsning på jernbanen.

I denne uge rullede den første godsvogn fra ColliCare Logistics ind på jernbaneterminalen i Østhavnen – direkte fra Modena i Italien. ColliCare Logistics, der er en international norskejet transportkoncern med 400 ansatte i 11 lande, har besluttet at inkludere Nordjyllands og Aalborgs jernbanehub i deres europæiske jernbanenetværk mellem Italien og Skandinavien. Helt konkret vil det sige, at man fremadrettet kan få fragtet alt slags gods til og fra Modena på en konkurrencedygtig, sikker og miljørigtig måde.

Massiv satsning på jernbanen
Port of Aalborg ser godstransport på jernbanen som en af fremtidens stærkeste transportformer på grund af den bæredygtige profil.

– Jernbanen er i vækst i disse år, og vi mærker, at flere og flere virksomheder får øjnene op for jernbanen som en fleksibel, miljøvenlig og konkurrencedygtig logistikløsning. Derfor investerer og udvider vi løbende faciliteterne for at være på forkant med udviklingen og kunne tilbyde vores kunder de bedste, fremtidssikrede løsninger via Port of Aalborg. Lige nu arbejder vi eksempelvis med en opgradering af terminalens jernbanespor med rillespor samt udvidelse af terminalområdet ved Multiterminalen på Østhavnen. Og der er mere i vente, fortæller Rasmus Munk Kolind, Commercial Manager hos Port of Aalborg, og fortsætter:
– Hos Port of Aalborg glæder vi os meget til at udvikle vores forretning på jernbanesiden sammen med ColliCare Logistics, der er en stærk international jernbaneaktør med gode folk og et godt netværk i ryggen.

Kontakt
Vil I høre mere om mulighederne for at inkorporere jernbanen i jeres logistikløsninger med ColliCare Logistics eller Port of Aalborg, så kontakt en af nedenstående:

ColliCare Logistics
Carsten Riis
Carsten.Riis@collicare.it
+45 40107617

Port of Aalborg
Rasmus Munk Kolind
rmk@portofaalborg.com
+45 29207206