Nordjysk batterigrossist sætter strøm til nyt domicil

Den nordjyske batterigrossist Danbrit Akkumulator A/S er rykket i nye omgivelser. Sidste år blev første spadestik taget til et nyt kontor- og lagerbyggeri på Østhavnen i Aalborg, og nu har Danbrit så taget det 8.500 kvadratmeter store domicil i brug, ligesom man har sikret sig muligheden for at udvide yderligere i fremtiden.

Østhavnen i Aalborg har budt en ny beboer velkommen. I 2021 indgik batterigrossisten Danbrit Akkumulator A/S og Port of Aalborg en aftale om opførelsen af et nyt domicil med tilhørende kontor- og lagerfaciliterer. For nylig blev de nye lokaler taget i brug.

Indvielsen af de nye faciliterer sker efter flere år med solid vækst, der har øget behovet for plads. Og derfor glæder Danbrit Akkumulator sig over endelig at kunne flytte ind:

– I de senere år har pladsmangel været en udfordring. Nu har vi fået ekstra lagerkapacitet og samlet det ét sted, og at vi så samtidig kan kombinere det med nye kontorfaciliteter, er kun en fordel. Heldigvis er byggeriet skredet planmæssigt frem efter et godt samarbejde med både Myhlenberg Byg A/S og Port of Aalborg, så vi nu kan komme godt på plads, fortæller adm. direktør hos Danbrit Akkumulator Hugo Møller.

Plads til at udvide i fremtiden

Den veletablerede batterigrossist er agentur for Varta- og Bosch-batterier og sælger blandt andet start- og traktionsbatterier til det voksende marked hos autogrossister og -forhandlere. Med den nye placering ser Danbrit Akkumulator gode muligheder for at fortsætte udviklingen.

– Da tankerne om et nyt domicil spirede, var det naturligt for os at kigge mod den østlige del af Aalborg, hvor en stor del af erhvervsudviklingen i regionen foregår. Med den nye placering er vi placeret tæt på vores fragtcentral og kan på den måde drage fordel af de logistiske muligheder, området tilbyder. Samtidig har vi mulighed for at udvide, hvis der opstår behov for det. Så på den måde er placeringen ideel, forklarer Hugo Møller.

Nyt erhvervsområde skal understøtte vækst hos lokale

Den 8.500 kvadratmeter store bygning er opført på Port of Aalborgs udstykning Ankeret ved Østhavnen i Aalborg. Et område, der i disse år gennemgår en større forandring med nye erhvervsfaciliteter og rekreative omgivelser.

– Vi vil gerne skabe rammerne om et stærkt erhvervsområde, der fungerer som vækstkatalysator for lokale virksomheder. Derfor er vi naturligvis glade for at byde Danbrit Akkumulator velkommen i deres nye domicil, som er en vigtig del af udviklingsplanen i området, lyder det fra Senior Commercial Manager, Real Estate, hos Port of Aalborg, Jeppe Faber, der uddyber:

– Foruden det nye domicil kunne vi tidligere på året indvie vores nye kontorhus C-House, som også ligger på Ankeret, og hvor flere lejere allerede er flyttet ind. Det vidner om den store interesse for at placere sig i området, hvor der ikke kun er gode logistikmuligheder, men også mulighed for at samarbejde med andre aktører på tværs af værdikæden, slutter han.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

  • Jeppe Faber, Senior Commercial Manager, Real Estate, Port of Aalborg A/S, tlf. +45 99 30 15 03 og jfa@portofaalborg.com
  • Presseservice: Maja Thordahl Schou, Head of Communications, Port of Aalborg A/S, tlf. 22 61 83 08 og mts@portofaalborg.com