Lundsøe Køl og Frys A/S opkøbt af verdensledende kølehusvirksomhed

Lager- og logistikvirksomheden Lundsøe Køl og Frys A/S, der til dagligt driver et stort frysehus i Østhavnen, er netop blevet opkøbt af verdens største virksomhed inden for håndtering af køle- og frysehusprodukter, Lineage Logistics.

For nyligt meddelte Lundsøe Køl og Frys A/S, at virksomheden er blevet opkøbt af kølehusvirksomheden, Lineage Logistics, der er en af verdens førende udbydere af services inden for den temperaturregulerede værdikæde og leverer moderne løsninger til køle- og frysehusbehandling.

Opkøbet kommer i kølvandet på en ambitiøs vækststrategi, som Lundsøe Køl og Frys A/S har søsat, og som nu styrkes efter integrationen med Lineage Logistics:

– De seneste måneder har vi haft stor travlhed. Opkøbet er kulminationen på en stærk ambition om at fortsætte med at forbedre vores værdiøgende aktiviteter for vores kunder. Det kræver flere og større investeringer, og med Lineage Logistics får vi nu en verdensførende organisation i ryggen, der polstrer os til at videreudvikle vores forretning, fortæller adm. direktør i Lundsøe Køl og Frys A/S, Søren Søe-Larsen.

Lundsøe Køl og Frys A/S fortæller, at opkøbet ikke får betydning for virksomhedens daglige drift, der fortsætter upåvirket – også i Aalborg, hvor Lundsøe Køl og Frys A/S driver et knap 2.000 kvadratmeter stort frysehus, der har stor betydning for virksomheden:

– Vi har en stærk logistisk placering på Østhavnen i Aalborg, hvor vi er tæt på både vejnet og søveje til eksempelvis Grønland, hvor vi har flere kunder. Desuden er Nordjylland en førende landsdel inden for fødevareområdet, og derfor er vi også tæt på knowhow og beslutningstagere i branchen, lyder det fra Søren Søe-Larsen.

Lundsøe Køl og Frys A/S har sin administration i Svenstrup og er stærkt forankret i Nordjylland med aktiviteter i både Hjallerup og Nørresundby foruden tilstedeværelsen på Aalborg havn. Med opkøbet bliver Lundsøe Køl og Frys A/s nu en del af Lineage Logistics’ netværk af temperaturkontrollerede faciliteter, der strækker sig over 53,8 mio. kubikmeter fordelt over Nordamerika, Sydamerika, Europa, Asien, Australien og New Zealand.