Fem spændende projekter får Cool East-legatet

CSR-projektet Cool East, som Port of Aalborg er en del af, har uddelt fem legater til projekter, der alle kan være med til at gøre forskel i 9220 Aalborg Øst.

I lyset af Corona-krisen har virksomhederne i Cool East valgt at uddele legater til projekter, som kan styrke sammenholdet i og stoltheden over Aalborg Øst – særligt under de svære omstændigheder, vi lige nu lever i. Efter en offentlig opfordring til at søge legatet på 5.000 kroner har Cool East nu besluttet at tildele legatet til fem spændende projekter.

– Vi havde selvfølgelig håbet, at vi kunne overrække legaterne personligt til projekterne. Men situationen lige nu gør, at vi har måttet give besked på anden måde. Det har heldigvis ikke gjort glæden mindre hos modtagerne, siger formand for Cool East, Ole Brøndum.

De fem projekter er:

Aalborg Øst Road Runners til forbedring af faciliteter, blandt andet overdækning og el
AaB Ishockey til at Covid 19-ansvarlig kan sikre rengøring af omklædningsrum efter træning og kamp
KB 81 Aalborg til opstart af pigeafdeling
Center for Samskabelse til etablering af MusikLab 9220 til musikfællesskab
B52/Aalborg Fodbold Club til etablering af kunststofbane på eksisterende anlæg ved Grønlandskvarteret
– Alle projekter passer ind i vores mission om at gøre Aalborg Øst til et stolt sted at arbejde og bo i. Vi håber, at legaterne kan være med til at skabe nogle gode rammer for fælleskab i bydelen, siger Ole Brøndum.

Om Cool East

Cool East er et samfundsansvarligt projekt, der har til formål at skabe mulighed for kulturelle og sportslige aktiviteter i Aalborg Øst med ishockeyklubben Aalborg Pirates som platform, for at styrke samhørighed blandt beboerne og understøtte stoltheden ved at leve, bo og arbejde i Aalborg Øst.

Følgende virksomheder er en del af Cool East:
Port of Aalborg, Aalborg Portland, Hustømrerne, Thomsen & Fals, Himmerlands Boligforening, STORM Advokatfirma, A. Enggaard, Tommytelt, Sparekassen Vendsyssel, Buus Anlægsgartner, Musikkens Hus, Aalborg Zoo og Forstas.

Læs mere om Cool East på www.cooleast.dk.