De første virksomheder flytter ind i C-House

C-House er netop blevet indviet og de første beboere har allerede fået nøglerne til deres nye kontorfaciliteter.

C-House er en helt nyopført arkitektonisk perle med fleksibel og moderne indretning. Kontorbygningen rummer hele 4.578 kvm i alt og der er mulighed for at leje kontorfaciliteter fra 345 kvm og opefter. Til den nyopførte kontorbygning medfølger gratis parkering på områdets 98 tilknyttede p-pladser samt et fællesområde på 80 kvm tagterrasse, hvorfra man kan nyde udsigten til den omkringliggende rekreative natur. Dertil tilbyder C-House kantineordning, rengøring og mulighed for fælles sundhedsordning.

Den 1. april 2023 kan de første beboere se frem til at tage de spritnye faciliteter i C-House i brug.

Attraktiv placering og bæredygtigt byggeri

I relation til logistik og infrastruktur har C-House en unik lokation. Kontorbygningen er centralt placeret i Aalborgs fremtidige vækstzone med kort afstand til både Aalborg centrum, Aalborg Lufthavn, Aalborg Universitet, det nye supersygehus, offentlig transport og cykelstier. Derudover er der direkte adgang til intermodale logistikløsninger med skib, godsbane og lastbil.

Port of Aalborgs erhvervspark tager afsæt i den grønne omstilling, og den fortsatte udvikling af områdets byggerier og infrastruktur beror på bæredygtige løsninger, hvor der samtidig tages hensyn til klima og miljø. C-House er et strålende eksempel herpå og lever op til de nyeste energistandarder.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

  • Henrik Lybæk, Head of Real Estate & Property Management, Port of Aalborg, tlf. 29 20 72 44 og hly@portofaalborg.com
  • Jeppe Faber, Senior Commercial Manager, Real Estate, Port of Aalborg, tlf. 29 20 72 03 og jfa@portofaalborg.com