Ledige stillinger

Port of Aalborg har knap 100 medarbejdere, der alle er velkvalificerede til at varetage de mange forskelligartede opgaver, som vi udfører – og som vores kunder og samarbejdspartner forventer af os.

Vi søger løbende nye talenter og rutinerede specialister. Klik nedenfor og læs mere.

Grafisk designer praktikant med stor interesse for digitale medier

Financial Trainee

Uopfordret ansøgning

Om Port of Aalborg A/S

Port of Aalborg har gennem 550 år været omdrejningspunktet for erhvervsudviklingen i Aalborg og Nordjylland og har stærke ambitioner om at tilføre fornyet styrke til denne position. Inden for de næste 7-10 år vil Port of Aalborg fordoble sin omsætning fra 200 til 400 mio. kr. med en investeringsportefølje på 2 mia. kr. Port of Aalborg skal i de kommende år udvikle sig til en komplet indlandshavn og et effektivt intermodalt knudepunkt for udveksling af gods og varer mellem sø-, vej-, jernbane- og lufttransport. I tilknytning hertil skal der udvikles en bæredygtig erhvervspark, som skal bidrage til at skabe 5.000 nye jobs i Aalborg.

Port of Aalborg har 90 medarbejdere, der alle er velkvalificerede til at varetage de mange forskelligartede opgaver, som virksomheden udfører – og som kunder og samarbejdspartnere forventer af en moderne havn.

Kontakt os og hør mere