Ledige stillinger


Ejendomsadministrator

Er du god til at opbygge relationer, og har du gåpåmod og lyst til at medvirke i opbygningen af en nyetableret afdeling? Så er det måske dig, vi søger!

Port of Aalborg søger en ejendomsadministrator til en nyoprettet afdeling, som har ansvaret for og varetager serviceringen af Port of Aalborgs erhvervslejere. Hos Port of Aalborg har vi en vækststrategi, der omfatter udvikling af en bæredygtig erhvervspark, og du vil derfor som ejendomsadministrator skulle bidrage til håndteringen af en større portefølje af erhvervslejere.

Jobbeskrivelse
Som ejendomsadministrator vil din primære opgave være at bidrage til serviceringen af Port of Aalborgs erhvervslejere, hvilket indebærer:

 • Daglig kontakt og dialog med lejere
 • Udarbejdelse, vedligeholdelse og opdatering af kontrakter
 • Udarbejdelse af forslag til vedligeholdelsesplan eller standard i lejemål
 • Projektudvikling i ejendomsportefølje
 • Bygningsporteføljens vedligeholdelse

Derudover vil du som ejendomsadministrator indgå i et tværfagligt samarbejde med vores økonomifunktion og tekniske afdeling.

Hvem er du?
Det forventes, at du som person er udadvendt og har stort gåpåmod, og vi forestiller os, at du er uddannet cand.merc., HD, Finansbachelor eller har en tilsvarende uddannelse. Derudover forventer vi, at:

 • Du er god til at opbygge relationer både eksternt og internt
 • Du trives godt i og motiveres af mødet med kunderne
 • Du er ambitiøs og har lyst til at udvikle dig både fagligt og personligt
 • Du har kommerciel forståelse
 • Du har lyst til og mod på at deltage aktivt i at opbygge og strømline en nyetableret afdeling

Erfaring eller kendskab til erhvervsudlejning er en fordel, men ikke et krav. Du vil som ejendomsadministrator referere til afdelingslederen.

Interesseret?
Kan du se dig selv som vores nye ejendomsadministrator, så send en ansøgning til HR@portofaalborg.com mærket ”Ejendomsadministrator”. Samtaler vil blive afholdt løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.

For yderligere oplysninger eller spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores Kommercielle Chef Henrik Lybæk på +45 29 20 72 44 eller hly@portofaalborg.com.

Ansøgningsfrist: 1. august 2020.


Økonomielev

Drømmer du om en elevstilling, hvor du får mulighed for at blive en del af en virksomhed med visionære vækstmål og med fokus på personlig og faglig udvikling? 

Port of Aalborgs økonomiafdeling søger en økonomielev, der har lyst til at indgå i et team af otte medarbejdere med stærkt sammenhold og plads til humor. Som økonomielev hos Port of Aalborg får du en solid start på din fremtidige karriere, og du vil komme til at arbejde med de mange forskellige opgavetyper, der er i en økonomifunktion.

Jobbeskrivelse
I løbet af din 2-årige uddannelse hos Port of Aalborg bliver du en integreret del af et dynamisk og alsidigt team, der arbejder med meget forskelligartede opgaver – men altid i tæt samarbejde med hinanden og i et uhøjtideligt arbejdsmiljø. Du får derfor gode muligheder for både personlig og faglig udvikling med gradvist voksende ansvar.

I løbet af din elevtid vil du blandt andet komme til at arbejde med følgende:

 • Kreditor
 • Debitor
 • Daglig bogføring
 • Løn
 • Diverse afstemninger

Hvem er du?
Vores fremtidige elev er god til dansk og engelsk, har PC-kendskab på brugerniveau, har med fordel kendskab til regnskabsprogrammer og er fortrolig med Microsoft Office-pakken. Derudover er du som person positiv, engageret, selvstændig og ansvarsbevidst.

Det er en forudsætning, at du har bestået en HHX eller HGS og har mulighed for at tiltræde stillingen pr. 1. september 2020 eller snarest muligt derefter.

Ansættelsen vil ske i henhold til landsoverenskomsten for kontor- og lageransatte mellem DI og HK Privat.

Interesseret?
Kan du se dig selv som vores nye økonomielev, så send en ansøgning til HR@portofaalborg.com mærket ”Økonomielev”. Samtaler vil blive afholdt løbende i august. Du bedes vedlægge en kopi af dine eksamenspapirer og evt. udtalelser og anbefalinger fra skole eller arbejdsgivere.

For yderligere oplysninger eller spørgsmål er du velkommen til at kontakte Port of Aalborgs Økonomichef Betina Nielsen på +45 99 30 15 25 eller bcn@portofaalborg.com.

Ansøgningsfrist: 31. juli 2020.


Uopfordret ansøgning

Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning med relevante bilag til hr@portofaalborg.com