Ledige stillinger

Vi søger lige nu en studentermedhjælper til digital og content marketing.Studentermedhjælper til digital og content marketing

Kan du skrive tekster, der konverterer – både online og offline? Er du passioneret omkring digitale marketingskampagner? Har du lyst til at opbygge værdifuld erfaring med marketingfaget? Brænder du for at omsætte marketingteori til praksis? Så er det måske dig, vi søger!

Port of Aalborgs afdeling, Salg og Marketing, søger en skarp studentermedhjælper med flair for digital og content marketing. Vi er på vej ud på nye markeder og har ambitiøse vækstmål, der indebærer skabelse af 5.000 nye arbejdspladser i Aalborg inden 2030. Som studentermedhjælper skal du være med til at brande Port of Aalborg som en attraktiv erhvervspark og multimodal logistikhub med en stærk grøn profil.

Erhvervsparken skal brandes nationalt og internationalt over for store og mellemstore virksomheder, og derfor er vi i gang med at opbygge viden om nye markeder og målgrupper samt omlægge vores eksterne kommunikation. Du skal hjælpe Salg og Marketing med en række opgaver der har fokus på produktion af content, hvor du får stor mulighed for at sætte dit eget præg og være med hele vejen fra idé til eksekvering og efterfølgende måling.

Du skal medvirke til løsning af opgaver såsom

 • Produktion af mange typer content (kundecases, produktblade, brochurer m.v.)
 • Opdatering af content på hjemmeside og opbygning af landing pages
 • Udvikling af digitale kampagner (LinkedIn og Facebook)
 • Skrive og udsende nyhedsbreve
 • Eventplanlægning
 • Effektmåling af marketing-tiltag
 • Forefaldende opgaver i Salg og Marketing (tekstproduktion, kampagnematerialer, marketingmaterialer m.v.)

Som person kan du arbejde selvstændigt, men også tage del i et samarbejdende teammiljø. Du tager ansvar, er god til at overholde deadlines og åben for alle typer forefaldende opgaver inden for marketing. Ud over at du selvfølgelig er fleksibel ift. virksomhedens behov (vi tager naturligvis hensyn til dit studie), er du også samarbejdsvillig, omhyggelig, har et naturligt godt humør og masser af drive!

Den ideelle profil

 • Det er et krav, at du er i gang med en mellemlang eller lang uddannelse inden for marketing og/eller kommunikation
 • Du brænder for at omsætte marketingteori til praksis
 • Du har drive, tager ansvar og er fleksibel
 • Du fungerer godt i et samarbejdende teammiljø, men arbejder også godt selvstændigt
 • Du er ivrig efter at lære og opbygge erfaring inden for arbejdet med produktion af content til hele kunderejsen
 • Du har stor passion for at arbejde med hjemmesider, landing pages og SoMe-kampagner
 • Du kan formulere dig skriftligt både på dansk og engelsk
 • Du kan arbejde 8-15 timer om ugen

Vi tilbyder

Som studentermedhjælper hos Port of Aalborg får du et stærkt fundament for din videre karriere. Du kommer til at arbejde tæt sammen med ledelsen for Salg og Marketing, og vil indgå i et dynamisk, uformelt og ambitiøst team, der med humor og korte kommunikationsveje får tingene til at ske. Du får mulighed for at afprøve og anvende din teoretiske viden i praksis, og du får medansvar for diverse opgaver med rig mulighed for at vise dine kvaliteter. Du får fleksible arbejdstider med hensyntagen til dit studie, attraktiv kantineordning, aktiv personaleforening, sundhedsordning med fysioterapi, massage, holdtræning mm., gratis frugt og kaffe – og ikke mindst muligheden for at gøre en forskel for ikke bare Port of Aalborg, men for hele Aalborg og Nordjylland.

KLIK OG ANSØG HER!

For yderligere oplysninger eller spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores Market Analyst & Marketing Manager Mette Dietz Lilkær på +45 31 71 98 11 eller mdl@portofaalborg.com

Ansøgningsfrist: 21. marts 2021 (samtaler bliver afholdt løbende)


 

Uopfordret ansøgning

Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning med relevante bilag til hr@portofaalborg.com