Sådan lyder opfordringen fra Cyklistforbundet, der hele maj kører kampagnen "Vi cykler til arbejde" med virksomheder og kollegaer over hele landet. 

Alle kan være med
Både nye og erfarne cyklister inviteres til at dyste om årets præmier, og der kan deltages med alle cykler – også elcykler. Det handler nemlig ikke om at cykle hverken hurtigst eller længst, men om at cykle flest dage, have det sjovt med kollegaerne og skrue op for sundheden.

- Det kan være svært at få tid til motion i hverdagens familie- og arbejdsliv. "Vi cykler til arbejde" er et godt startskud, hvis man vil udnytte hverdagens transport til at få mere motion ind i sin hverdag, siger Klaus Bondam, direktør i Cyklistforbundet.

Vil slå sidste års 3.100 kilometer
Op imod 60.000 friske danskere tager udfordringen op - heriblandt et hold fra Aalborg Havn. Sidste år tilbagelagde holdet i alt 3.100 km, og der bliver trampet ekstra hårdt i pedalerne for at slå sidste års fornemme resultat.

- Vi regner med masser af skulderklap fra kollegaerne, når vi stakåndede og med sved på panden kommer ind ad døren til kontoret, siger Brian Dalby Rasmussen, holdkaptajn og civilingeniør.

Og ja! Vi andre her hos Aalborg Havn er fulde af beundring og stolthed over vores seje kollegaer. Vi lover at give dem ekstra skulderklap og anerkendende nik hele vejen til målet d. 31. maj.