Scan Global Logistics vækster hurtigere end nogensinde, og logistikvirksomheden slog i december sidste år dørene op for sit nye kontor på Aalborg havn. Ifølge Kim Sønderby, der er global chef for Industrial Projects, Oil, Gas & Renewable Energy, har det længe været ønsket at få selskabet etableret i det nordjyske. Og da de rette personligheder med den ønskede kombination af kompetencer og specialistviden endelig blev fundet, blev ønsket indfriet. Lokationen har selvsagt også været et vigtigt parameter, og her har Scan Global Logistics følt sig særligt velkommen hos Port of Aalborg.

- Vi er rigtig glade for at åbne eget kontor hos Port of Aalborg, så vi endnu bedre kan servicere vores eksisterende såvel som kommende kunder i det nordjyske. Kontoret er godt bemandet, og vi tilbyder nu hele paletten af serviceydelser fra de mere traditionelle til specialist- og nicheområder. Siden den 1. januar i år er vi også blevet leveringsdygtige inden for luftfragt med charters, consolidations samt temperatursensitive og farlige forsendelser, siger Kim Sønderby.

På det nye kontor er Henrik Spelmann leder for luftfragtsløsninger, og han har Lasse Thomsen og Christina Bregendahl med på sit hold. Finn Petersen, en kendt og lokal skikkelse med mere end 40 års specialisterfaring inden for svær- og specialtransporter, kranopgaver såvel som pramløsninger, bliver også en del af det nye Aalborg-kontor, og han får følgeskab af Kasper Laustsen, der ligesom Finn Petersen kommer fra DHL. Derudover indgår Klaus Valdemar Nielsen også som en del af kontoret i Aalborg.

- Vores DNA og vores kan-og-vil attitude er en del af pakken, uanset om det er en mindre, simpel opgave eller et stort og komplekst projekt. Målet er uændret – at sikre vores kunder den bedste løsning, og hos Scan Global Logistics finder vi nye veje for at gøre kundernes verden en lille smule mindre kompliceret, slutter Kim Sønderby.

Hos Port of Aalborg glæder man sig over tilgangen af Scan Global Logistics, der ifølge commercial manager Jeppe Faber kommer til at styrke havnens position som logistikhub yderligere:

- Det er vores ambition at skabe de absolut bedste rammer for virksomhederne på havnen. Derfor er det meget positivt, at det er lykkedes os at tiltrække endnu en stærk og international logistikvirksomhed, som kan skabe værdi for havnens øvrige virksomheder.

Scan Global Logistics nye kontor ligger på Langerak 17.

Om Scan Global Logistics
Scan Global Logistics har dansk hovedkontor i København samt kontorer i Esbjerg, Aarhus, Herning, Billund, Taastrup, Brøndby og nu Aalborg. Alle detaljer og tillægsinformation kan findes på www.scangl.com.