Vejen til CLS 2.0
At valget faldt på netop Ole Svendsen og Lars Jøker i kombination er ganske bevidst.

- For en moderne virksomhed i en kompleks verden er det vigtigt med så bredt et beslutningsgrundlag som muligt, og Oles og Lars’ forskellige profiler komplementerer hinanden rigtig godt, siger bestyrelsesformand hos CLS og udviklingschef hos Aalborg Havn Logistik A/S, Jesper Raakjær.

Ole Svendsen og Lars Jøker er et par erfarne herrer med senior leadership-erfaring fra såvel Danmark som udlandet – med en lang række prominente virksomheder og organisationer på CV’erne. Og begge er velbevandrede i større projektsamarbejder i videns- og forskningsmiljøer. Jesper Raakjær er overbevist om, at det nye direktionsteam er det helt rigtige til at skærpe CLS’ profil og rolle i nærområdet. 

- Vores nye direktion er en klar oprustning i forhold til de fremtidige målsætninger for CLS. Samarbejdet mellem Ole og Lars kommer med fornyet ledelseskraft, der kan føre os til et nyt niveau: CLS 2.0.

Vækst i Aalborg Øst 
Når Ole Svendsen og Lars Jøker officielt indtager kontorerne hos CLS i det nye år, er planen i første omgang at styrke indsatsen over for havnens virksomheder, og herefter skal CLS bringes et skridt videre som videnscenter – ikke bare for Aalborg Havn, men for alle virksomheder i Aalborg Øst.

- Vi er en del af et nærområde, som vi er klar til at tage medansvar for. Vi skal ud over havnens grænser og bidrage til udviklingen hos virksomheder i hele postnr. 9220, siger Lars Jøker og suppleres af Ole Svendsen:

- Postnr. 9220 er det hastigst voksende erhvervsområde i Aalborg lige nu. Der er i forvejen gang i rigtig mange gode tiltag for at fremme udviklingen herude – blandt andet ErhvervsNetværk 9220 med 175 deltagende virksomheder. Viljen og potentialet er her, og vi er klar til at gribe bolden.

Konstitueret formand hos ErhvervsNetværk 9220, Mette Schmidt, ser også store muligheder i samarbejdet: 

- Den specialviden inden for logistik og strategi, som CLS kommer med, kan bidrage med gode løsninger og udviklingsmuligheder for mange virksomheder i nærområdet.

Samarbejde med Danske Havne
Forventningerne til CLS stopper dog ikke her. På længere sigt er målet at gøre CLS til et videnscenter med national rækkevidde inden for logistik- og udviklingsopgaver. CLS har allerede et veletableret samarbejde med brancheorganisationen Danske Havne, og med den nye direktion på plads er der klare forventninger om et tættere samarbejde fremadrettet. Direktøren for Danske Havne, Tine Kirk Pedersen, som også er medlem af CLS’ bestyrelse, siger i forlængelse heraf:  

- Vi hilser den nye ledelse hos CLS velkommen og ser frem til et tættere samarbejde, som muliggør, at de danske havne kan trække på et specialiseret videnscenter til at understøtte den fremtidige forretningsudvikling af havnene.

For yderligere oplysninger kontakt venligst: 
- Ole Svendsen, direktør for logistik, Center for Logistik og Samarbejde, 30326404 eller os@logsam.dk
- Lars Jøker, direktør for samarbejde, Center for Logistik og Samarbejde, 60510171 eller lj@logsam.dk (Lars befinder sig i Myanmar pt., så vær opmærksom på tidsforskel og landekode)
 - Jesper Raakjær, bestyrelsesformand for CLS og udviklingschef hos Aalborg Havn Logistik A/S, 99301502 eller jr@aalborghavn.dk