Behovet for lagerplads i Aalborg er nemlig kraftigt stigende: 

- Vi mærker et stigende behov for mere lagerkapacitet i Aalborg. Det er et tydeligt tegn på, at der er mere gang i økonomien og forbruget, forklarer Jeppe Faber, der er account manager i Aalborg Havn Logistik A/S og fortsætter: - I kriseårene efter 2008 er det selvsagt ret begrænset, hvor meget ny lagerkapacitet der er blevet bygget, og ikke mindst derfor er behovet nu ekstra stort. Det er glædeligt ud fra et vækstperspektiv.  

Den ene af de to nye haller på 2.000 kvadratmeter opføres på bestilling fra Danske Fragtmænd, mens den anden hal, der ligeledes er på 2.000 kvadratmeter, bygges med henblik på at have ledig kapacitet til nye kunder.

- Når en virksomhed får behov for ekstra lagerkapacitet, skal vi gerne kunne handle hurtigt. Derfor forsøger vi nu at være foran efterspørgslen, så vi kan yde den bedste service og fleksibilitet, tilføjer han.  

Attraktiv beliggenhed
De nye lagerbygningers unikke placering direkte over for containerterminalen vil give virksomheder betydelige tidsbesparelser, idet omladningen fra skib til lager kræver minimal ekstratransport. 

Bygningerne opføres som universalhaller og skal kunne rumme de fleste lejere, der har behov for lager-, logistik- og lettere produktionsfaciliteter. Hallerne får en loftshøjde på otte meter med god mulighed for at udnytte hele bygningen – også i højden. De to nye haller på i alt 4.000 kvadratmeter forventes færdige 1. november 2018. 

For yderligere oplysninger kontakt venligst: 

  • Account manager Jeppe Faber, Aalborg Havn Logistik A/S, tlf. dir. 9920 1503, mobil 2920 7203 og jfa@aalborghavn.dk.
  • Presseservice (herunder foto, tekst, kontakt mv.): Kommunikationskonsulent Maja Thordahl Schou, Aalborg Havn Logistik A/S, mobil 2261 8308 og mts@aalborghavn.dk.