En æra er slut. Den definitivt sidste udgave af vores trykte kvartalsmagasin, transPORT, er nu udkommet. Gennem 13 år har transPORT leveret historier målrettet havnens medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Formålet har været at give omverdenen et indblik i, hvilke initiativer og visioner, der har båret udviklingen og omsat summen af de travle hverdage til synlige resultater.

Tiden er nu inde til at nytænke formatet, så det er i overensstemmelse med den teknologiske udvikling og vores udviklingsstrategi for de næste 10 år. Denne overgang markerer vi med en
særudgave af transPORT – og den sidste af sin slags i trykt form.

I første sektion ser vi tilbage på nogle af Aalborg Havns vigtigste milepæle, siden transPORT for første gang så dagens lys. Milepæle som på mange måder har været definerende for havnens udvikling og evne til at vækste og samarbejde.

I anden sektion ser vi fremad og fokuserer på havnens målsætninger for de kommende år. Blandt andet med udsigten til transPORT i et nyt onlineformat fremover. Det bliver de samme historier, de samme emner, den samme dybde - men nu en gang om måneden.

Læs den sidste udgave af det trykte transPORT her.

Vær med fra start og tilmeld dig det nye transPORT-nyhedsbrev her.