Han suppleres af Mads Sølver, der er Rådmand for Sundheds- og Kulturforvaltningen i Aalborg Kommune.
Jeg er glad for, at Aalborg Pirates så hurtigt får glæde af den beslutning, som Sundheds- og Kulturudvalget traf i sidste uge. Det er også glædeligt, at det i første omgang er en lokal samarbejdspartner, Cool East, som klubben indgår et samarbejde med. 

Det seje øst
Cool East er et sponsorsamarbejde mellem et stærkt hold af virksomheder, der sammen med ishockeyheltene fra Aalborg Pirates arbejder for at skabe sunde, sjove og meningsfulde aktiviteter i Aalborg Øst. Missionen er at styrke samhørigheden blandt beboerne og understøtte stoltheden ved at leve, bo og arbejde i postnummer 9220.  

Vi har valgt at navngive isarenaen efter Cool East, fordi vi er stolte af at være med til at vise, at Aalborg Øst er et utroligt driftigt og viljestærkt område, hvor en meget stor del af byens omsætning, viden og vækst er samlet, fortæller salgs- og marketingchef hos Aalborg Havn, Ole Brøndum.

Med i slutspillet
I første omgang er kontrakten kun gældende for den kommende semifinaleserie og eventuelle finaleserie – og løber dermed til den 30. april 2018. Det er der dog god mening i.

Vi er taknemmelig for den støtte, som Aalborg Havn og Cool East-gruppen yder i den resterende, men sparsomme del af denne ishockeysæson, siger Thomas Bjuring og fortsætter: 
- Vores hjemmebane er Danmarks største og bedste ishockeyhal, og dermed er den interessant for mange forskellige virksomheder fremadrettet. Det er vores og Cool East-gruppens fælles håb, at navneændringen i resten af slutspillet kan være medvirkende til, at endnu flere virksomheder får øjnene op for den fantastiske mulighed, det er at eje navnet på Aalborg Pirates’ hjemmebane.    

Efter kontraktudløb d. 30. april 2018 vil Aalborg Pirates indlede forhandlingerne omkring arenanavnet med mulige interessenter, og ambitionen er en 3-årig aftale.  

For flere informationer kontakt
Thomas Bjuring, adm. direktør hos Aalborg Pirates, 22 47 44 49 eller tb@aalborgpirates.dk
Ole Brøndum, Salgs- og marketingchef hos Aalborg Havn, 29 20 72 05 eller ob@aalborghavn.dk

*****

Om Cool East
Virksomhederne bag Cool East er Aalborg Havn, Himmerland Boligforening, Hustømrerne, Thomsen & Fals, Aalborg Stevedore Company, Storm Advokatfirma, A. Enggaard, Arctic Group og Aalborg Portland

Udover at være hovedsponsor for Aalborg Pirates står Cool East bag en lang række aktiviteter som koncerter, fastelavnsunderholdning, legeland, pudekampe, motionsdage, skoleundervisning og mange flere sjove oplevelser for børn og barnlige sjæle.