Det moderne erhvervsområde

Erhvervsejendomsmarkedet er under pres, og både kommunale og private aktører investerer derfor i postnr. 9220, hvor Port of Aalborgs primære aktiviteter er lokaliseret. Hvorfor? Fordi der her er plads, kompetencer, viden, innovation, vækst, partnerskaber, synergier og mange stærke virksomheder. Netop derfor har Aalborg Kommune udvalgt dette område som Aalborgs fremtidige erhvervsudviklings- og vækstzone.

Port of Aalborg fokuserer kontinuerligt på udvikling af den fysiske infrastruktur og arealerne omkring havneområdet. I forbindelse hermed har vi udformet en konkret udviklingsplan, der afspejler den potentielle, fremtidige disponering af havnearealerne frem mod 2050 med fokus på udvidelse af erhvervsområdet, arealanvendelse, mobilitet og faciliteter - herunder fleksibilitet, miljø, samarbejde og teknologisk udvikling.

Download Udviklingsplan 2050

Østhavnen

Download oversigtskort

Centralhavnen

Download oversigtskort

Aalborg Havn Nord

Download oversigtskort

Port of Aalborgs arealer

Port of Aalborg ejer mere end 4 mio. kvadratmeter velbeliggende havnearealer på begge sider af Limfjorden - tæt på både motorvej, jernbane, lufthavn og selvfølgelig havnen.

Arealerne har hver deres funktion og er fordelt på Port of Aalborg East i 9220 Aalborg Øst og Centralhavnen i 9000 Aalborg på sydsiden af Limfjorden. På nordsiden af Limfjorden råder Port of Aalborg over Nordhavnen i 9400 Nørresundby og Aalborg Havn Nord i 9320 Vodskov. 

Se mere om vores arealer 

Se i øvrigt også ...

Forretningsbetingelser

Gods og service

Om Port of Aalborg