Bygninger

Bygninger til leje

Havneområdet hos Port of Aalborg er i konstant forandring. Eksisterende kunder udvider, andres behov ændrer sig over tid, og nye kommer til. Port of Aalborg har en stor bygningsmasse på mere end 160.000 m² lager, kontor og produktion, og der er hele tiden mere på vej. Vi har løbende emner i alle størrelser på lager - 20 m² og opefter.

Nybyggeri

Hos Port of Aalborg har vi mangeårig erfaring med nybyggeri, og vi har specialiserede medarbejdere i alle stadier af processen fra planlægning, tegninger og kontakt med myndigheder til byggeri og ibrugtagelse. Det er op til jer, om I er ude efter en kontrakt på en lille lejemål eller ønsker at bygge et helt nyt domicil og har brug for sparring hele vejen igennem processen.

Ønsker I at flytte ind i eksisterende bygninger, kontorer og lagerhaller, eller er I på jagt efter nye, skræddersyede faciliteter, så kontakt os og hør mere.

Udviklingsplan 2050

Port of Aalborg fokuserer kontinuerligt på udvikling af den fysiske infrastruktur og arealerne omkring havneområdet. Derfor har vi udformet en konkret udviklingsplan, der afspejler den potentielle, fremtidige disponering af erhvervsarealerne frem mod 2050 med fokus på udvidelse af havneområdet, arealanvendelse, mobilitet og faciliteter - herunder fleksibilitet, miljø, samarbejde og teknologisk udvikling.