Arealer

Erhvervslivet i Aalborg er i vækst. Det betyder, at erhvervsområdet hos Port of Aalborg er i konstant forandring, og vi udvider løbende. Eksisterende kunder har brug for mere plads, og nye kommer til - på jagt efter arealer til relokering af deres virksomheder. Her er Port of Aalborg en stærk samarbejdspartner.

Vi har erhvervsarealer til alle behov med plads til både små og store armbevægelser. Alle er godkendt og planlagt til virksomhedsklasse 3-7, hvilket gør hele Port of Aalborg-området attraktivt for alle typer erhverv inden for produktion, lager m.m. Vi har et bredt udsnit af ...

  • arealer til salg fra 2.000 m² og op
  • arealer til leje fra 100 m² og op

 

Udviklingsplan 2050

Port of Aalborg fokuserer kontinuerligt på udvikling af den fysiske infrastruktur og arealerne omkring havneområdet. Derfor har vi udformet en konkret udviklingsplan, der afspejler den potentielle, fremtidige disponering af erhvervsområdet frem mod 2050 med fokus på udvidelse af havneområdet, arealanvendelse, mobilitet og faciliteter - herunder fleksibilitet, miljø, samarbejde og teknologisk udvikling.

Vi voksede ud af vores rammer og havde derfor brug for en ny fabrik. I Port of Aalborgs erhvervspark har vi fået mulighed for at samle alle vores aktiviteter og udvide vores produktionsfaciliteter markant. Der er et rigtig godt samarbejde mellem virksomhederne i området, og vi har flere potentielle kunder i netværket, hvilket netop har givet os en rekordstor ordre.

Lars Christiansen, adm. direktør, Maskinfabrikken Fuglsang

Kontakt os og hør mere