Velkommen til Ankeret

Bliv en del af et nytænkende, bæredygtigt erhvervsområde med fokus på partnerskaber, symbioser og frit ressourceflow - og med et intermodalt logistik-setup, der gør området ideelt til industrielle formål.

       

140.000 m2 bæredygtig udstykning

Få ideelle rammer til at drive konkurrencedygtig virksomhed! Bæredygtighed er nemlig i stigende grad et eksistensvilkår og et konkurrenceparameter i erhvervslivet, og på Ankeret er FN's 17 verdensmål omdrejningspunktet for både udvikling og drift. Udstykningen er ligeledes en del af Green Hub Denmark – Aalborgs banebrydende samarbejdsprojekt med fokus på grøn innovation.

Attraktiv placering og superoptimeret infrastruktur

Placer jer i et attraktivt erhvervsområde med optimal infrastruktur! I har kun 5 minutter til motorvejen, 10 minutter til Aalborg by og 15 minutter til lufthavnen. Derudover får I adgang til et unikt, intermodalt logistik-setup med mulighed for skræddersyede løsninger og nem adgang til skib, jernbane og landevej.

Partnerskaber, symbioser og frit ressourceflow

Bliv en del af et samarbejdsorienteret erhvervsområde! Der er fokus på tværfagligt samarbejde, virksomhedssymbioser og frit ressourceflow mellem virksomheder og aktører, uanset hvilke ressourcer der er tale om. Alt fra viden, samarbejde, netværk og bemanding til overskudsvarme, el, vand, materiel og produktionsspild bliver delt til fordel for alle.

Modtag plantegning og fakta om Ankeret i din indbakke med det samme! Udfyld formularen nedenfor.

Da vi etablerede Blue World Technologies, var det med en grøn tankegang og et mål om at gøre en forskel for verden. Derfor var det også et naturligt valg for os at slå os ned i erhvervsområdet ved Aalborg havn, hvor bæredygtighed er i fokus, og netværket af grønne virksomheder er centralt.

Anders Korsgaard, CEO, Blue World Technologies

Kontakt os og hør mere